Thuis

Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsinformatie: Opgericht in 1993, WeiYU-is de Fabriek van de Precisievorm een belangrijke professionele ervaren fabrikant van plastic injectievorm in China.

 

Onze deskundigen zijn be*heersen van hulpmiddel/vorm makend de dienst met inbegrip van plastic injectievorm, de vorm van het matrijzenafgietsel, slagvorm en metaal het stempelen vorm (matrijs), tegelijkertijd is onze bedrijfscategorie ook betrokken bij gevormd deel die zoals plastic delen, afgietselsdelen, plastiek & metaal over--vormdelen produceren, het stempelen delen, rubberdelen, en de precisie bewerkte delen machinaal.

 

Met zelf-gebouwde installatie, geniet het bedrijf van een geschikt vervoer, slechts tien minuten aandrijving van de ingangen van Snelweg dongguan-Shenzhen en Snelweg guangzhou-Shenzhen.


Onze bedrijfsfilosofie gaat met The Times vooruit. De recentste softwaresystemen zoals CAD, UG en van PRO/E de STEVIGE WERKEN worden toegepast op het techniekontwerp, dat de hulp zeer vorm het ontwerpen optimaliseert. Bovendien, hoge nauwkeurige zijn CNC, CNC EDM en andere geavanceerde machines goed uitgerust in onze installatie. Elk van deze faciliteit heeft enorm onze productiecapaciteit op een hoger niveau bevorderen.

 

Wij verlenen de adequate en systematische diensten van vormen aan injectie het vormen productie. Met een groep hogere technici, zijn wij constant toegewijd aan het verbeteren van kwaliteit en het bijwerken van technologie.

 

Wij zijn vastbesloten om de grootste waarden voor klanten met constante inspanningen, de prima dienst en professionele geest tot stand te brengen. Wij verlenen de adequate en systematische diensten van vormen aan injectie het vormen productie.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Weiyu Ltd werd gevestigd in 1993 gebaseerd op Chang An Town, die voor zijn vorm vervaardigend achtenswaardig is en ontwerpend, met de ontwikkeling van zaken, de eigenaar bouwen een nieuwe faciliteit in Dalingshan-Stad in 2001 en tegelijkertijd schakelde zijn zaken.

Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Weiyu Plastic Mould and Product Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : WEIYU

Aantal werknemers : 100~105

Jaarlijkse omzet : 3 Million -3.1 Million

Opgericht Jaar : 1993

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Certificaten China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Certificaten China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Certificaten China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Certificaten