Weiyu Plastic Mould and Product Ltd.

  • kwaliteit [#varpname#] Fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] Fabriek
  • kwaliteit [#varpname#] Fabriek
Grote Markt Noord-Amerika, West-Europa, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken WEIYU
Aantal werknemers 100~105
Jaarlijkse omzet 3 Million -3.1 Million
Opgericht Jaar 1993
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Bedrijfinformatie:WeiYU Precision Mould Factory, opgericht in 1993, is een toonaangevende professionele ervaren fabrikant van plastic spuitgieten in China.

 

Onze professionele medewerkers beheersen gereedschap/vorm maken dienst met inbegrip van plastic injectie vorm, sterven gieten vorm, blaasvorm en metaal stempen vorm (sterven),Tegelijkertijd is onze bedrijfscategorie ook betrokken bij de productie van gegoten onderdelen zoals kunststofonderdelen, gietonderdelen, kunststof- en metaalonderdelen voor overvorming, stempelonderdelen, rubberonderdelen en precisiebewerkte onderdelen.

 

Met een zelfgebouwde fabriek geniet het bedrijf van een handig vervoer, op slechts tien minuten rijden van de ingangen van de snelweg Dongguan-Shenzhen en de snelweg Guangzhou-Shenzhen.


Onze bedrijfsfilosofie gaat met de tijd mee. De nieuwste softwaresystemen zoals CAD, UG en PRO/E SOLID WORKS worden toegepast op het ontwerp,De ontwerpers van de modellen hebben de mogelijkheid om de modellen te ontwerpen.Bovendien zijn in onze fabriek CNC, CNC EDM en andere geavanceerde machines met hoge precisie goed uitgerust.

 

Wij bieden adequate en systematische diensten, van de vorm tot de productie van spuitgieten.

 

We zijn vastbesloten om de grootste waarde te creëren voor klanten met onophoudelijke inspanningen, eersteklas service en professionele geest.We bieden adequate en systematische diensten van de malen tot de productie van spuitgieten.
China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis

Weiyu Ltd werd opgericht in 1993 op basis van Chang An Town, die bekend staat om zijn vormproductie en ontwerp, met de ontwikkeling van het bedrijf,De eigenaar bouwde in 2001 een nieuwe fabriek in Dalingshan Town en verhuisde tegelijkertijd van bedrijf..

 

 

Bedrijfsbeschrijving Bedrijfsinformatie:WeiYU Precision Mould Factory, opgericht in 1993, is een toonaangevende professionele ervaren fabrikant van plastic spuitgieten in China.Onze professionele medewerkers beheersen gereedschap / malen maken service met inbegrip van plastic spuitgieten, gietvorm, blaasvorm en metaalstempelvorm (die), tegelijkertijd is onze bedrijfscategorie ook betrokken bij de productie van gegoten onderdelen zoals kunststofonderdelen, gietstukken,onderdelen voor kunststof- en metaalovervormingMet een zelfgebouwde fabriek heeft het bedrijf een handig transportverkeer.Het is slechts tien minuten rijden van de ingangen van de snelweg Dongguan-Shenzhen en Guangzhou-Shenzhen. Onze bedrijfsfilosofie gaat vooruit met de tijd.. De nieuwste software systemen zoals CAD, UG en PRO/E SOLID WORKS worden toegepast op het ontwerp van de vorm, wat de ontwerpprocedure van de vorm zeer helpt optimaliseren.CNC EDM en andere geavanceerde machines zijn goed uitgerust i

Dienst

Vorm Manufacuring, Plastic Productinjectie, Gietende vorm; CNCProcess, hardwareproduct het stempelen.

Ons Team

Het bedrijf heeft de totale werknemer van meer dan 80, behandelend het talent van verschillende gebieden.

Laat een bericht achter