15-30 dagen Auto-inspuitvorming voor automobiel met karton/houten behuizing
Productdetails
Cavity Multi-Cavity Color Customized
Lead Time 15-30 Days Surface Finish Smooth
Application Automotive Package Carton/Wooden Case
Transportation By Sea/Air/Express Molding Type Injection Molding
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Automotive Injection Molding is een soort spuitgiet die wordt gebruikt voor de productie van auto-onderdelen.Het is een zeer efficiënte en kosteneffectieve methode voor de productie van auto-onderdelen die grotere precisie en nauwkeurigheid in het eindproduct mogelijk maakt. Automotive Injection Molding maakt gebruik van op maat gemaakte ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de geproduceerde onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn.De onderdelen worden vervolgens verzonden in kartonnen of houten dozen., en kan worden vervoerd via zee, lucht of express verzendmethoden.Het maakt het een ideale oplossing voor voertuigfabrikantenMet zijn aanpasbare ontwerp en efficiënte verzendopties is Automotive Injection Molding de perfecte keuze voor de productie van voertuigonderdelen.


Kenmerken:

 • Naam van het product: Automotive Injection Molding
 • Vormtyp: spuitgieten
 • Kleur:Op maat
 • Toepassing: Automobiel
 • Vervoer: Zee/lucht/express
 • Productgrootte:Op maat

Technische parameters:

Parameter Waarde
Grootte van het product Op maat
Vervoer Door zee/lucht/express
Kleur Op maat
Hoogte Meerdere holtes
Vormtyp Injectievorming voor auto's
Tolerantie ±0,02 mm
Levertyd 15-30 dagen
Oppervlakte afwerking Glanz
Materiaal Plastic
Schimmelleven 500,000-1,000Duizend schoten.

Toepassingen:

Injectievormingstoepassingen en -scenario's in de automobielindustrie

Automobiele spuitgieten is een proces dat wordt gebruikt voor de productie van hoogwaardige automobielonderdelen met een gladde oppervlakteafwerking, een ontwerp met meerdere holtes en een tolerantie met een hoge precisie van ± 0,02 mm.Dit proces is essentieel voor het maken van auto-onderdelen met een lange vormlevensduur die kan bereiken tot 500,000 tot 1,000De kleur van de autocomponenten kan ook worden aangepast aan de behoeften van de klant.

De automotive spuitgiet wordt gebruikt voor een breed scala van toepassingen in de automobielindustrie.Het wordt ook gebruikt voor het maken van motoronderdelenDaarnaast wordt auto-inspuitgiet ook gebruikt voor het maken van interieurcomponenten, zoals dashboards, deurpanelen en vensterregulators.

Het spuitgieten is een betrouwbaar en efficiënt proces dat autocomponenten met een hoge mate van precisie en consistentie kan produceren.omdat het een groot aantal componenten met een korte doorlooptijd kan producerenHet spuitgieten van auto's is ook kosteneffectief, omdat het de noodzaak van secundaire werkzaamheden wegneemt en materiaalverspilling vermindert.

Het spuitgieten van auto's is een essentieel proces voor de productie van hoogwaardige autocomponenten die voldoen aan de behoeften van de klant.Het is een ideale oplossing voor de auto-industrie..


Aanpassing:

Auto-inspuitvorming: voertuiginspuitvorming
 • Schimmellevensduur: 500.000-1,000Duizend schoten.
 • Kleur: aangepast
 • Levertyd: 15-30 dagen
 • Vormtyp: spuitgieten
 • Oppervlakte: glad

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor spuitgieten voor automobiel

Wij bieden onze klanten uitgebreide technische ondersteuning en service voor auto-inspuiting.Wij bieden innovatieve en toonaangevende oplossingen die onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken.

Onze technische medewerkers zijn ervaren in zowel spuitgieten als de automobielindustrie.en ons team van experts kan klanten helpen om hun procesparameters te optimaliseren, eventuele problemen met het gieten oplossen en eventuele andere technische problemen oplossen die zich kunnen voordoen.

Daarnaast bieden wij uitgebreide preventieve onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat de gietmachines optimaal functioneren.We bieden ook uitgebreide opleidings- en onderwijsprogramma's voor onze klanten, om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de apparatuur en hun productie-efficiëntie kunnen maximaliseren.

Wij streven ernaar onze klanten de beste technische ondersteuning en service te bieden voor spuitgieten en staan altijd klaar om hun vragen te beantwoorden.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van spuitgietmachines voor automobiel:

 • Verpakking: De producten worden verpakt in houten dozen, bubbelzakken en schuimvoeringen.
 • Verzending: De producten worden via lucht, zee en land verzonden.

Vragen:

 • V:Wat is automotive spuitgieten?
  A:Automotive Injection Molding is een proces waarbij kunststoffen en metalen worden gevormd tot onderdelen en componenten voor auto's en andere voertuigen.
 • V:Welke materialen kunnen worden gebruikt voor het spuitgieten van auto's?
  A:Automotive Injection Molding kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan materialen te vormen, waaronder thermoplastiek, thermosets en elastomeren.
 • V:Wat zijn de voordelen van het spuitgieten van auto's?
  A:Automotive Injection Molding biedt vele voordelen, waaronder lage kosten, hoge nauwkeurigheid en snelle productiesnelheden.
 • V:Welke soorten auto-onderdelen kunnen met Automotive Injection Molding worden geproduceerd?
  A:Automotive Injection Molding kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan onderdelen en componenten te produceren, waaronder motorblokken, inlaatcollectoren, carrosseriepanelen, afwerking en verlichtingssystemen.
 • V:Welke soorten spuitgietmachines zijn er voor de automobielindustrie?
  A:Er zijn een verscheidenheid aan automotive spuitgietmachines beschikbaar, waaronder horizontale, verticale en meerassige machines.

Laat een bericht achter